Decodare pe IMEI

ghioca eduard

  Așa cum și titlul o spune, ofer servicii de decodare a telefoanelor, prin IMEI. Metoda constă în ștergerea IMEI-ului din baza de date a operatorului de telefonie care vă blochează accesul la rețea. Această metodă este 100% sigură și în acelaș timp recomandată de marii producători de telefoane mobile. După această procedura, telefonul dumneavoastră devine Neverlocked și va putea fi folosit în absolut orice rețea.


▌În ce constă decodarea prin imei?

Decodarea prin IMEI constă în eliminarea IMEI-ului telefonului dumneavoastră, din baza de date a operatorului de telefonie care vă restricționează accesul la alți operatori de telefonie.

De exemplu: Dacă telefonul Samsung S9 cu IMEI: 357820080063XXX, este blocat în Vodafone, acesta nu poate fi folosit în altă rețea precum Orange, Telekom, etc., decât după eliminarea IMEI-ului din baza de date Vodafone. Așa cum am scris și mai sus, această metodă de decodare este 100% sigură, recomandată și chiar folosită de producătorii de telefoane mobile dar și de operatorii de telefonie.

▌Cum pot decoda un telefon?

Procedura este destul de simplă și constă în 3 pași:

1. Verificăm IMEI-ul telefonului.

2. Vă comunicăm prețul și timpul de așteptare pentru serviciul de decodare.

3. După confirmarea plații, IMEI-ul este trimis la decodat.

Bineînțeles că vă voi oferi ajutorul necesar, telefonic, pentru a introduce codurile de deblocare sau actualizare a soft-ului.

▌Căt durează?

Durata de deblocare variază în funcție de serviciul folosit. De exemplu: Obținerea codurilor pentru deblocare Samsung, poate dura de la minim 25 minute până la 48 de ore. Alt exemplu: Pentru decodarea iPhone XS, aici nu mai e valabilă metoda prin coduri de deblocare, poate dura între 1 și 3 zile. După verificarea IMEI-ului, am să va comunic prețul și durata serviciului folosit și doar dacă sunteți de acord, continuăm cu efectuarea plății.

▌Cum achit?

Momentan, modalitățile de plată sunt prin PayPal, Revolut, Transfer bancar sau servicii de transfer precum WesternUnion, MoneyGram, etc. . Pentru mai multe metode de plată, va rog să mă contactați folosind formularul de contact.
Dacă sunteți din Ploiești, ne putem întâlni pentru plata cash.

Lista preturi decodari prin IMEI

▌Ce garanție îmi oferiți?

Ofer garanția banilor înapoi. Da, în cazul în care nu vă pot decoda telefonul, am să vă restitui banii în totalitate. Fără comisioane sau alte "taxe speciale".
Că tot veni vorba, aici este profilul meu personal de FaceBook. Lucrez în domeniul GSM/IT de peste 15 ani iar în toți acești ani am întâlnit clienți foarte diferiți. Am ajuns la concluzia că serviciile bune și clienții mulțumiți îți garantează succesul.

▌Bun, m-ai convins. De unde încep?

În acest caz, puteți completa formularul de mai jos, sau mă puteți adaugă pe WhatsApp (0729540777) ori pe FaceBook.
Indiferent de metoda de comunicare aleasă, prefer sa vă sun pentru a vă furniza detaliile necesare decodarii.

Avem si un magazin online. Click aici pentru a accesa magazinul.

Formular de decodare telefon prin IMEI

Va rog să completați cât mai exact următorul formular. ATENȚIE!! - Acest formular nu vă va decoda telefonul. Datele din acest formular sunt folosite pentru a putea intră în legătură cu dumneavoastră și a vă oferii detaliile decodării.

In aceasta lista apar doar brand-urile pe care le pot debloca.
Va rog sa selectati metoda de plata dorita.

IMEI-ul telefonului il gasiti formand numarul: *#06# sau urmand acest tutorial.* Câmpurile marcate cu steluța sunt obligatorii.
INFO** Datele din acest formular nu sunt folosite în alte scopuri decât în cel de a vă ajută să deblocați telefonul. Deasemenea, aceste date sunt folosite doar de o singură persoană, administratorul acestui website.
INFO*** Termenul de "decodare prin imei" este greșit. Cel corect fiind "deblocare prin imei", însă prefer să îl folosesc pe primul deoarece este cel mai des folosit de românii de pretutindeni atunci când folosesc google.